Monday, May 6, 2019

Rupanya Cha tidak bersendirian. Dalam biz online, memang akan ada cabaran . Orang yang tak meniaga tak kan tau apa yang Cha n de gang buat untuk survive dalam biz.

Mungkin orang akan ingat online seller ni berWANG banyak dan tak  da masalah WANG sebab tengok kami macam berWANG.

Banyak kali WANG dah....

Apa yang Cha nak tekankan ialah,  ini berBiZ la dengan etika. Promote la produk dan perkhidmatan yang anda ada. Share apa yang anda boleh bagi untuk manfaat kepada orang lain.

Ingat biz kerana Allah. Anak dan famili yang nak disuap .

Ok?

Itu je la coretan di siang hari ni.

Tanpa melengahkan masa, Cha nak promote lerrr produk dan perkhidmatan yang Cha ada.

1) Int3tree
2) Sisfel
3) Perkhidmatan potong rumput by Combat & Sons
4) Perunding Unit Amanah  - Public Mutual.

Jangan segan watsap Cha .

+60182193669
+60182193669
+60182193669

Ingat tau.

Watsap sekarang.

#Sasaran22052020
#gempur
#Chachacha





Popular Posts

Categories

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...