Tuesday, November 1, 2016

Assalamualaikum.

Salam manis, salam sayang dan 1 Malaysia ye. Adehhh. macam pengacara RTM pula.

Nak terus to the point!

Fenomena Minyak Herba Asmak? Apa maknanya ? APA sebab si Minyak Herba Asmak ni tetiba je jadi popular.

Tak mau buat propa... Tak mau buat publisiti murahan........Minyak Herba Asmak memang terbukti dengan kemujarabannya. ( betul ke tu ejaan MUJARAB ). Jangan pula kita dicop sebagai orang yang MERAPU MERABAN pula nanti.

Image result for gambar minyak herba asma

Gambar kat atas ni merupakan produk yang saya jual. Saya perkenalkan Minyak Herba Asmak. Jangan ingat kita je pandai possing bila bergambar. Minyak Herba Asmak ni pun pandai tau berpossing. Siap ada photographer profesional lagi yang ambik gambar Minyak Herba Asmak ni.

Kenapa ASMAK??

Macam semak pula kan. Mula-mula memang macam ntah apa-apa je kan. Tapi bila dah selalu sebut, SENANG nye. Bukan senang sebut je tau, senang orang tanya untuk beli.

Customer tanya.................. Minyak AsmaK ada?????? Automatik tau,

Saya pun jawab..................Minyak Herba AsmaK ada..............Ready stok lagi. Mau berapa???

Done. Jual beli selesai....

"Nak jual Minyak Herba Asmak ni , bukan macam jual kacang kuda di pasar malam tau. Minyak Herba Asmak ni senang dijual seperti jual kacang di pasar malam."

Ayat apa ni??? Macam lalang. Tak ada pendirian. Kejap kata tak senang, kejap pula kata senang. Ce khabor sikit. Beri penjelasan sejelas-jelasnya. .

Nak senang atau yang tak senang dulu?   Sapa nak jawap ? Tak pe la. Saya jawap sendiri.

Senang dulu la... Kita kan nak keja mudah. Kalau boleh nak kena SUAP semua , baru nak gerak. #jangansentap. Ini peringatan untuk diri sendiri tau. Tapi, kalu terasa,apa nak dikata. Ampunkan saya yang tak dapat nak memuaskan hati anda yang membaca entri ini...........

1) senang jual dan guna sebab banyak sangat dah bukti ...

- Testimoni melambak dah dalam #teamMHAMers. Tinggal nak guna je lagi. Itu belum termasuk
   testimoni guna air liur je. ( faham-fahamla) Takkan saya nak letak air liur dalam entri ni pula.

Testimoni Pengguna Minyak Herba Asmak

Image result for minyak herba asma mujarab

2)Bahan bantu jualan percuma ( pamplet dan bunting ). Kalau nak lebih pun boleh. Syarikat jual       dengan harga kos tau. Kalau ikutkan Syarikat boleh je bagi FREE. Nanti agen naik lemak pula. Minta tak ikut keperluan. Membazir pula nanti.

Image result for bunting minyak herba asma

Kat atas tu dah ada dinyatakan keistimewaan sebagai pengedar. Baca sendiri ye. Nak saya bacakan jugak ke?

Watsap saya le 014-2339501

Tadi yang senang.. Sekarang kita pergi yang susah pulak kenapa Minyak Herba Asmak ni jadi fenomena.

1) Sebagai pengedar sah MHAMSB,  kami ditekankan untuk servis customer yang beli Minyak Herba Asmak dengan kami.

Susah ke? Tengok orangla kot. Selepas beli dengan kami, customer akan diterangkan dengan cara-cara penggunaan Minyak Herba Asmak supaya mendapat hasil yang optimum apabila menggunakannya.

Selang 2-3 hari selepas beli, customer perlu ditanya lagi. Macam mana lepas guna Minyak Herba Asmak. Ok ke idak? Kalau ok, Alhamdulillah. Tapi kalu yang belum Ok, sebagai penjual, kena sabar la ye. Kekadang customer yang belum mendapat keputusan yang diingini, akan ada la yang memberi kita SEDAS DUA ayat-ayat kurang manis . ( yang ini kita tambah gula kemudian ye ).

Adat berniaga, tak semuanya INDAH bagai PELANGI. Akan ada RIBUT PETIR di saiang hari. kena sabar.

2) Kental. Keras hati kena ada.

Image result for bunting minyak herba asma

Kenapa saya kata kena kental?

Kerana gambar di atas, ada juga kaitan dengan gambar di bawah ni

Image result for minyak herba asma mujarab tiruan

Mesti ada yang down bila alami benda ni. Saya sebagai pengedar Minyak Herba Asmak pun mengalaminya. Tapi, bila kita tahu kebenarannya, InsyaAllah, kita akan kekal setia kepada syarikat sekarang.

Pelbagai tohmahan, fitnah dan kata-kata kesat yang kita terima. Alhamdulillah, berkat bergerak berjemaah, jualan Minyak Herba Asmak kekal meroket. Saya tak cakap kosong. Ada bukti. Baca sendiri ye di Kisah Kejayaan Orang Minyak ni.

Banyak lagi nak cerita pasal Minyak Herba Asmak.

Tapi disebabkan saya ada due date. Bukan due date. 'Due Time'. saya kena publish jam 10.30 ni, saya minta izin undur diri dulu ye.

Esok, InsyaAllah saya kan baiki mana yang kurang. Sebelum terlupa, ce baca juga Meed nye blog.dan Minyak Asmak




#1day1entryForMinyakHerbaAsmak











Reaksi:

2 ulasan:

Post a Comment

Google+ Followers

Google+ Badge

Popular Posts

Categories

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...