Friday, October 28, 2016

 9:30 AM      ,    No comments
Assalamualaikum,

Moga hari ini lebih baik dari semalam. Hari ini saya nak share sikit tentang apa yang Mr Syamzari kongsikan kepada kami ( Public Mutual Consultant ) pada 24 Oktober 2016 yang lepas.

Maaf ye. Entri ini akan guna campur-campur bahasa ya.

Mr Syamzari nak reveal macam mana dia boleh close sale Public Mutual 10 Mill / year..

 -Jawapannya ialahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:::

Sebab dia close sale RM 1 Mill/ month. Simple as that!

Ternganga jugak mulut saya dan rakan lain . 'Simple as that!!!!!!! Sales saya pun belum pernah capai 1 Mill. inikan pula 1 Mill/ month.

Image result for 1 million dollars


Ok. Done.

Sekarang Mr Syamzari bagi 10 tips yang awesome.

1Image result for you are what you think

1) Be mentally prepared

Image result for know your purpose in life
2) Know your purpose

- Stick to your BIG Why.

Image result for rebranding yourself
3) Rebranding Yourself

- Be different & Irreplaceable.

Image result for be creative and daring
4) Be creative & be daring

- Think fast & act Faster.

5) Use different approach

- Consultant VS Salesperson

Image result for manage time

6) Manage your time .

- Be a real consultant.

Image result for power of buddy

7) Use the power of Buddy.

- Work with partner.

Image result for be extraordinary

8) Be extraordinary of everything.

- Do beyond the ordinary.

Image result for energy high

9) Keep your Energy High.

-Create short term goal

Image result for build legacy

10) Build your legacy

- Sharing to the top.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Best tak sharing dari Mr Syamzari tu?

Sebenarnya nak rungkaikan apa yang ada dalam setiap point tu. Nanti ada ada masa saya edit ye. Sebab dalam kepala banyak idea. Tapi macam tak berapa pandai nak ulas...

Itu sahaja buat kali ini.

Saya Unit Trust Consultant Public Mutual.

Hafsah Mohamad Ali

014-2339501







Reaksi:

0 ulasan:

Post a Comment

Google+ Followers

Google+ Badge

Popular Posts

Categories

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...