Wednesday, August 6, 2014

 1:35 PM      No comments
Assalamualaikum

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin dari saya sekiranya ada kandungan dalam blog saya ini
mengganggu atau menyentuh emosi para pembaca di luar sana.

Maaf, seminggu juga saya tidak berceloteh di dalam blog ini. Maklumlah, beraya sakan la kata kan.
Kali ini, saja nak berkongsi kemeriahan beraya di Bintulu, Sarawak. Perjalanan beraya ke kampung kawan di Kuala Tatau.
Ini gambar di pintu gerbang Kuala Tatau. Sebelum nak ke kampung ni , kena naik bot dulu ye dari seberang
Muka baby Bukhari. Amna tak nampak , ada duduk belakang tu.
Aisy gelak sakan. Tak tahu la apa yang dia seronok sangat tu
Perjalanan yang panjang nak ke rumah Wa Chil. Sebut je nama, pasti kenal nama orang ni.
Penat dah Aisy, sampai cekak pinggang berjalan.

Irfan sempat possing di rumah kawan . Dah besar dah anak saya sorang ni.

Jauh betul kami berjalan kaki.

Nampak macam tak ada orang di jalan raya.

Sign board , kami nak balik dah

Balik naik bot lagi. Amna, Aisy dan Wafiq.

Ini serba sedikit perjalanan berhari raya di Kuala Tatau, Bintulu. Selepas ini, beraya di Jepak pula.





Reaksi:

0 ulasan:

Post a Comment

Google+ Followers

Google+ Badge

Popular Posts

Categories

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...